Sportsbar 37

Sinds 2021 is onze club de trotse uitbater van de cafetaria van de sporthal te Berlare. Onze club haalde de concessie binnen voor een periode van minstens 10 jaar. Wees welkom in JTV Sportsbar 37!

JTV Sportsbar 37 moet een echte ontmoetingsplaats zijn waar sporters, sportievelingen, supporters en sportliefhebbers hun sportieve passie met elkaar kunnen delen. Onze jarenlange ervaring als sportvereniging met sporters van alle niveaus en alle leeftijden maakt dat we menen zeer goed te kunnen inschatten wat de behoeften van onze potentiële klanten zal zijn. We zijn ons bewust dat we er moeten op toezien dat we een veilig kader moeten creëren waar zowel jong als oud zich goed voelt en kan amuseren. Tevens moeten ouders ook hun kinderen met een gerust gevoel durven achterlaten voor of na een training indien dit nodig zou zijn.

Tijdens de weekdagen, alsook op de trainingsmomenten tijdens het weekend, opteren we voor de uitbating om zoveel als mogelijk met een vaste medewerker aan de slag te gaan. Op deze manier willen we ook sporters en bezoekers van buiten onze eigen vereniging een vertrouwd gezicht bieden en een plaats creëren waar ook zij zich echt thuis en welkom voelen.

Wanneer er geen sportactiviteiten zijn kan je in de sportsbar ook terecht voor een feestje, een babyborrel, een vergadering of een workshop. Bij interesse neem je contact op met onze voorzitter, Stijn Van Kerckhove via stijn@jtvdero.be of +32 473 34 20 21.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/JTV-Sportsbar-37-100782255496169